Θαρρος η αληθεια για παιδιά και εφήβους

Το Θαρρος η αληθεια είναι το πιο αστείο παιχνίδι ερωτήσεων για να παίξεις με τους φίλους και την οικογένειά σου. Κάνοντας όλων των ειδών καταπληκτικές προκλήσεις και μιλώντας για μυστικά! Δες τη λίστα με τις αστείες Truth or Dare ερωτήσεις που φτιάχτηκαν μόνο για εσένα.

Εισαγωγή

Το Θαρρος η αληθεια δεν προορίζεται μόνο για ενήλικες. Τα παιδιά επίσης διασκεδάζουν πολύ παίζοντας αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι! Σίγουρα θα δημιουργήσει μερικές ενδιαφέρουσες στιγμές. Είναι άλλο το να βλέπεις τους φίλους σου στο τετράγωνο της γειτονιάς ή στο σχολείο, και εντελώς διαφορετικό το να βλέπει ο ένας τον άλλο να τρώει μια κουταλιά καυτερής σάλτσα, ή να κάνει «chicken dance». Έτσι για να αναφέρω μερικές πολύ ντροπιαστικές προκλήσεις!

Θες να το παίξεις με τους γονείς σου; Δοκίμασέ το, θα περάσεις τόσο διασκεδαστικά! Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κάνουν στους γονείς τους κάθε είδους περίεργες ερωτήσεις. Και οι γονείς βουτάνε λίγο βαθύτερα στο μυαλό των εφήβων τεράτων τους. Ο χαβαλές είναι εγγυημένος.

Οπότε μη διστάσεις να τους συγκεντρώσεις όλους ώστε να ξεκινήσετε μια υπέροχη βραδιά παιχνιδιού! Σίγουρα θα μάθετε απρόσμενα νέα πράγματα ο ένας για τον άλλο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή μας Θαρρος η αληθεια. Είναι γεμάτη με αστείες, αποθαρρυντικές και φιλικές προς τα παιδιά ερωτήσεις και προκλήσεις. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, αυτό είναι υπόσχεση!

Πώς παίζεται το Truth or Dare;

Οι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού Θαρρος η αληθεια είναι εύκολοι. Αυτά είναι τα πέντε βήματα:

  1. Ρύθμισε το παιχνίδι. Το παιχνίδι απαιτεί τουλάχιστον τρεις παίκτες. Δεν υπάρχει όριο όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων που παίζουν το παιχνίδι. Θέλεις να παίξεις με μια ομάδα οικογένειας και φίλων; Κανένα πρόβλημα! Θέλεις να κρατήσεις το σκηνικό πιο οικείο, με έναν μικρό αριθμό στενών φίλων ή συγγενών; Γίνεται και αυτό. Απλά σιγουρέψου ότι όλοι νιώθουν άνετα και συμφωνούν πάνω στο τι είδους ερωτήσεις και προκλήσεις είναι εκτός ορίων.

  2. Αποφάσισε ποιος θα ξεκινήσει. Επέλεξε κάποιον που του αρέσει να ξεκινά το παιχνίδι. Εσύ είσαι αυτός που θα ξεκινήσει το παιχνίδι; Ή κάποιος άλλος;

    Μπορείς επίσης να αφήσεις ένα άδειο μπουκάλι να αποφασίσει ποιος θα παίξει πρώτος. Σε αυτή την περίπτωση, ο νεότερος παίκτης ξεκινά το παιχνίδι γυρίζοντας το μπουκάλι. Στη συνέχεια, το λαιμός του μπουκαλιού θα δείξει τον παίκτη που θα ξεκινήσει.

  3. Ξεκίνησε το Θαρρος η αληθεια! Ο παίκτης που ξεκινά δέχεται την ερώτηση: «Θαρρος η αληθεια»; Αυτός ο παίκτης πρέπει να επιλέξει μεταξύ της απάντησης μιας ερώτησης με ειλικρίνεια ή της εκτέλεσης μιας πρόκλησης. Οι άλλοι παίκτης αποφασίζουν μαζί ποια θα είναι η αστεία ερώτηση ή η πρόκληση. Έλεγξε τη λίστα μας με αστείες και τολμηρές ερωτήσεις και προκλήσεις παρακάτω!

  4. Ο επόμενος παίκτης. Το παιχνίδι συνεχίζεται με τον επόμενο παίκτη μετά την ολοκλήρωση της ερώτησης ή της πρόκλησης. Η ομάδα είναι ελεύθερη να επιλέξει τη σειρά των παικτών. Κάνετε εναλλαγή σε κύκλο ή μπορεί ο τρέχων παίκτης να επιλέξει τον επόμενο παίκτη, ή αφήνετε το περιστρεφόμενο μπουκάλι να αποφασίσει ποιος είναι ο επόμενος;

  5. Αναζητάς έμπνευση; Τότε δοκίμασε την εντυπωσιακή δωρεάν εφαρμογή μας! Θα βρεις περισσότερες από 1.000 ερωτήσεις και προκλήσεις στην εύχρηστη εφαρμογή μας για iPhone και Android. 👇

Λήψη για iPhone Λήψη για Android
Παίξτε Online

Αστείες ερωτήσεις αλήθειας

Αν είναι η σειρά σου και επιλέξεις «Αλήθεια» τότε πρέπει να απαντήσεις ειλικρινά σε μια ερώτηση. Να είσαι προετοιμασμένος/η για κάποιο ντροπιαστικό κουίζ, επειδή κανείς δεν θέλει να σε αφήσει να τη βγάλεις εύκολα! Το ψέμα, ωστόσο, δεν αποτελεί επιλογή. Θα μπορούσες να προσπαθήσεις και να πεις ένα ψέμα, αλλά προφανώς αυτό θα χαλούσε τη διασκέδαση του παιχνιδιού.

Συλλέξαμε κάποιες διασκεδαστικές και αποκαλυπτικές ερωτήσεις για εσένα παρακάτω:

Αν πραγματικά δεν θέλεις να απαντήσεις σε μια ερώτηση, επειδή είναι πολύ προσωπική και δεν νιώθεις άνετα, μπορείς πάντα να ζητήσεις μια άλλη. Θέλεις περισσότερες ερωτήσεις; Δοκίμασε την δωρεάν εφαρμογή Θαρρος η αληθεια.

Καλές προκλήσεις για παιδιά

Εάν είναι η σειρά σου και επιλέξεις «Θάρρος» τότε πρέπει να εκτελέσεις μία πρόκληση. Και πάλι, µην κάνεις κάτι µε το όποιο δεν νιώθεις άνετα. Φυσικά, δεν θέλεις να αποφεύγεις κάθε πρόκληση που σου έχουν δοθεί. Αλλά θυμήσου ότι μπορείς πάντα να ζητήσεις μια νέα πρόκληση αν η πρώτη που σου δόθηκε σε κάνει να νιώθεις πολύ άβολα. Προσπάθησε να διατηρήσεις το παιχνίδι διασκεδαστικό για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία!

Έχουμε συλλέξει μερικές συναρπαστικές προκλήσεις για όλους τους ριψοκίνδυνους εκεί έξω:

Παίξε την online έκδοση ✨

Ανακάλύψε πάνω από 1.000 ντροπιαστικές ερωτήσεις και αστείες προκλήσεις στην διασκεδαστική εφαρμογή μας για iPhone και Android. Δοκίμασέ την!

Λήψη για iPhone Λήψη για Android
Παίξτε Online

Παραλλαγές του παιχνιδιού

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Μπορείς ακόμα και να δημιουργήσεις νέους κανόνες. Αν θέλεις να εμπλουτίσεις το παραδοσιακό παιχνίδι, παρακάτω είναι μερικές επιλογές:

Φοβάσαι μια πρόκληση;

Φαντάσου ότι κάποιος κάνει πίσω σε μια πρόκληση που του έχει δοθεί. Αυτό είναι πιθανό, κάποιοι έχουν όρια στο πόσο τολμηροί είναι. Ωστόσο, δεν τους αφήνεις να ξεφύγουν. Αντιθέτως, όλοι οι άλλοι παίκτες μπορούν τότε να προτείνουν μία δύσκολη πρόκληση ο κάθε ένας. Και αυτός που έχει κάνει πίσω πρέπει να επιλέξει μία από αυτές τις νέες προκλήσεις

Ερώτηση και μια πρόκληση!

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να επιλέξουν μια πρόκληση, έτσι συνεχίζουν να επιλέγουν τις σχετικά ασφαλείς ερωτήσεις. Όχι πια. Σε αυτή την εκδοχή του παιχνιδιού, οι παίκτες δεν μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας «αλήθειας» και μιας «πρόκλησης», αλλά η επιλογή τους εναλλάσσεται μεταξύ των δύο. Μην κάνεις πίσω!

Βίντεο ερωτήσεων Truth or Dare

Να αισθάνεσαι πάντα άνετα

Υπάρχει ένας κανόνας που θα πρέπει να ισχύει για κάθε παιχνίδι του Θαρρος η αληθεια: δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεσαι πίεση για να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις να κάνεις. Νιώθεις άβολα απαντώντας σε μια ερώτηση ή εκτελώντας μια πρόκληση; Απλά ζήτησε μια καινούρια.

Και θυμήσου ότι είναι πάντα έξυπνο να συμφωνείτε σε κάποιους βασικούς κανόνες πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι, όπως:

Ελπίζουμε να περάσεις καλά παίζοντας αυτό το παιχνίδι!

Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή 😍

Θαρρος η αληθεια app icon

Θαρρος η αληθεια

App Store Play Store
QR code Scan icon Σκάναρε με
Για iPhone & Android