Θαρρος η αληθεια για Ζευγάρια και Άτακτους Ενήλικες

Ερωτήσεις Θαρρος η αληθεια για άτακτα ζευγάρια και ενήλικες. Δες αυτές τις 369+ σέξι ερωτήσεις και καυτές προκλήσεις και ζέστανε τα πράγματα! 💋 (18+)

Σέξι, συναρπαστικό και οικείο

Νόμιζες ότι το Θαρρος η αληθεια είναι απλά ένα παιχνίδι για τους εφήβους που θέλουν να ντροπιάσουν ο ένας για τον άλλο; Σκέψου ξανά. Είναι επίσης τέλειο για ζευγάρια που θέλουν να νοστιμέψουν λίγο τα πράγματα. Είναι ένας διασκεδαστικός και σέξι τρόπος για να σε φέρει στη διάθεση για κάτι πιο συναρπαστικό από την 20η επανάληψη της σειράς «Φιλαράκια» στο Netflix.

Γι’ αυτό πέταξε το τηλεχειριστήριο, πάρε τον τεμπέλικο ποπό σου από τον καναπέ και προετοιμάσου για μερικές αποκαλυπτικές ερωτήσεις και άτακτες προκλήσεις! Αν δεν γνωρίζεις τις μυστικές επιθυμίες του εραστή σου μέχρι τώρα, θα τις μάθεις σίγουρα με αυτό το παιχνίδι. Και ίσως να να πάρεις μία γεύση από αυτές. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει η νύχτα! 🔥

Παίξε με το σύντροφο ή τον έρωτα σας

Ίσως ξέρεις ήδη πώς να παίξεις to Θαρρος η αληθεια: την κανονική έκδοση, δηλαδή. Ωστόσο, παίζοντας το με τον έρωτα, το σύντροφό ή το σύζυγο σου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανεβάσεις το παιχνίδι σε ένα εντελώς νέο και συναρπαστικό επίπεδο.

Όπως στην κανονική έκδοση μπορείς να παίξεις σέξι Truth or Dare με ένα άλλο άτομο ή με μια ελαφρώς μεγαλύτερη ομάδα. Ανάλογα με το πόσο άτακτα θέλεις να γίνουν τα πράγματα. Πρώτον, θέλεις να καθορίσεις με τους συμπαίκτες σου ποιος θα ξεκινήσει το παιχνίδι.

Είσαι εσύ αυτός που θα πάει πρώτος; Τότε πρέπει να επιλέξεις μεταξύ της απάντησης σε μια ερώτηση με ειλικρίνεια και της εκτέλεσης μιας καυτής πρόκλησης. Μπορείς επίσης να αφήσεις μια μικρή περιστροφή του μπουκαλιού να αποφασίσει ποιος θα υποβληθεί πρώτος σε μερικές σέξι ερωτήσεις και προκλήσεις!

Καυτές ερωτήσεις αλήθειας!

Ντράπηκες ποτέ πολύ να ρωτήσεις τον έρωτα ή τον σύντροφο σου για τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις; Όχι πια! Επειδή αυτό το παιχνίδι είναι ένα σπουδαίο πλαίσιο για να ξεπεράσεις την σεμνότητα σου. Αυτές οι προσωπικές ερωτήσεις θα αποκαλύψουν όλα τα σέξι μυστικά που ήθελες να μάθεις.

Νομίζεις ότι ξέρετε ήδη τα πάντα ο ένας για τον άλλο; Επειδή είστε μαζί για περίπου ένα δισεκατομμύριο χρόνια; Ακόμα και οι σύζυγοι έχουν μυστικά συρτάρια στο μυαλό τους, διατηρημένα για συναρπαστικές φαντασιώσεις. Ποτέ δεν είναι αργά να μάθουμε γι’ αυτές! 😏

Αλλά ας μην βιαστούμε…και να ας επικεντρωθούμε στους κανόνες! Είναι η σειρά σου; Και διάλεξες «Αλήθεια»; Τότε πρέπει να απαντήσεις ειλικρινά σε μια ερώτηση. Να είσαι προετοιμασμένος για λίγο αποκαλυπτικό κουίζ, επειδή κανείς δεν θέλει να ακούσει για το πρώτο σας φιλί στην έκτη τάξη. Το ψέμα δεν είναι επιλογή. Μπορείς να πεις ένα ψέμα… Αλλά προφανώς αυτό θα χαλούσε τη διασκέδαση του παιχνιδιού.

Λίστα Αληθειών

Συλλέξαμε κάποιες σέξι και άτακτες ερωτήσεις Truth or Dare για εσένα παρακάτω!

Νιώθεις πραγματικά άβολα απαντώντας σε μια ερώτηση; Θυμήσου ότι μπορείς πάντα να ζητήσεις μία άλλη.

Θέλεις περισσότερες ερωτήσεις; Δοκίμασε την δωρεάν εφαρμογή Θαρρος η αληθεια.

Σέξι και αποκαλυπτικές προκλήσεις

Ήθελες ποτέ να ζητήσεις από τον εραστή σου ή σύντροφο σου να κάνει πράγματα, αλλά δεν το τόλμησες γιατί δεν ήσουν σίγουρος ότι θα του άρεσε; Οι τολμηροί σε αυτή την σέξι έκδοση του Θαρρος η αληθεια αναμφισβήτητα θα ζεστάνουν τα πράγματα για μια φανταχτερή νύχτα!

Μη ζητάτε ο ένας από τον άλλο να φάει κάτι αηδιαστικό, να ρευτεί το αλφάβητο ή να χορέψει σαν τρελός γύρω από το σαλόνι… Εκτός κι αν θες να χορέψεις ένα σαγηνευτικό μικρό νούμερο εντελώς γυμνός/η. 🤭

Αυτές οι προκλήσεις θα εγγυηθούν μερικές πικάντικες στιγμές! Αλλά πρώτα: οι κανόνες. Είναι η σειρά σου; Και διάλεξες «Θάρρος»; Τότε πρέπει να εκτελέσεις την πρόκληση που σου έχει δοθεί. Μην κάνεις κάτι με το οποίο δεν αισθάνεσαι άνετα. Αλλά μην διστάσεις πολύ γρήγορα, ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί όταν ξεπεράσεις την σεμνοτυφία σου!

Λίστα Προκλήσεων

Έχουμε συλλέξει μερικές σέξι προκλήσεις Θάρρους ή Αλήθειας παρακάτω!

Παίξε την online έκδοση 💋

Μπορείς να βρεις πάνω από 1.000 περισσότερες σέξι ερωτήσεις και καυτές προκλήσεις στην δωρεάν εφαρμογή μας για iOS και Android. Δοκίμασέ την!

Λήψη για iPhone Λήψη για Android
Παίξτε Online

Σέξι συμβουλές και παραλλαγές!

Δοκίμασε μία από αυτές τις σέξι συμβουλές και παραλλαγές του Θαρρος η αληθεια:

  1. Είσαι σε σχέση από απόσταση; Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο. Αλλά θα μπορούσε να δημιουργήσει και ερωτικές συνευρέσεις. Δοκίμασε να παίξεις Θαρρος η αληθεια μέσω του Skype ή του FaceTime. Το να δεις τον σύντροφο σου να κάνει στριπτίζ σίγουρα θα νοστιμέψει τη σχέση σας σε μοναχικούς καιρούς!

  2. Παρατηρείς ότι ένας από τους παίκτες πάντα επιλέγει τις σχετικά ασφαλείς ερωτήσεις; Μην φοβάσαι άλλο. Σε αυτή την εκδοχή οι παίκτες δεν μπορούν να επιλέξουν μεταξύ «αλήθειας» ή «θάρρους». Αντίθετα, εναλλάσσεται μεταξύ των δύο. Που σημαίνει ότι όλοι θα πάρουν τη σειρά τους!

  3. Κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει εντελώς γυμνός. Η διασκέδαση του παιχνιδιού έγκειται στην αργή διέγερση των πραγμάτων και στην δημιουργία μιας έντασης. Γι’ αυτό, κράτησε τις πιο βρόμικες ερωτήσεις και προκλήσεις μέχρι αργότερα, όταν ήδη αισθάνεσαι λίγο πιο αναμμένος!

  4. Θέλεις να προσθέσεις λίγη ένταση στο παιχνίδι; Τότε συμφωνήστε να μην αγγίξετε ο ένας τον άλλο μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο στο παιχνίδι. Οι ερωτήσεις πριν το σημείο αυτό πρέπει να περιστρέφονται γύρω από το τι θέλετε να κάνετε και οι δύο ο ένας στον άλλο. Και οι προκλήσεις πρέπει να σας τσιγκλίζουν μέχρι η ανάγκη να αγγίξετε ο ένας τον άλλο να γίνει σχεδόν ανυπόφορη.

Βίντεο ερωτήσεων Truth or Dare

Να αισθάνεσαι πάντα άνετα

Υπάρχει ένας κανόνας που πρέπει να ισχύει για κάθε παιχνίδι του Θαρρος η αληθεια, και ειδικά σε αυτό, όπου θα μπορούσες να αισθανθείς ευάλωτος μερικές φορές: δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεσαι πίεση για να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις να κάνεις.

Νιώθεις άβολα απαντώντας σε μια ερώτηση ή εκτελώντας μια πρόκληση; Απλά ζήτησε μία νέα, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι.

Και θυμήσου ότι είναι πάντα έξυπνο να συμφωνείτε σε κάποιους βασικούς κανόνες πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι, όπως:

Ελπίζουμε ότι θα έχετε μια αξέχαστη βραδιά παιχνιδιού μεταξύ σας!

Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή 😍

Θαρρος η αληθεια app icon

Θαρρος η αληθεια

App Store Play Store
QR code Scan icon Σκάναρε με
Για iPhone & Android