Κανόνες παιχνιδιού

Το Θαρρος η αληθεια είναι το διασκεδαστικό, σέξι και προσωπικό παιχνίδι για πάρτι που μπορείς να παίξεις με φίλους, ζευγάρια και οικογένεια. Κάνει κάθε βαρετό πάρτι ή διανυκτέρευση να ζωντανεύει με τις αποκαλυπτικές του ερωτήσεις και τις μεγάλες προκλήσεις του!

Τι είναι το Θαρρος η αληθεια;

Το Θαρρος η αληθεια (γνωστό και ως Truth or Dare) είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για πάρτι ώστε να ανεβάσεις τυχαίες συγκεντρώσεις σε υψηλότερο επίπεδο. Κάνει ακόμα και τα πιο βαρετά πάρτι να ζωντανέψουν και δίνει μια διασκεδαστική, προσωπική και οικεία πινελιά στις συγκεντρώσεις με φίλους. Είναι πραγματικά το κλασικό παιχνίδι για πάρτι, για οπoιοδήποτε πάρτι ή διανυκτέρευση!

Και ποιό είναι το καλύτερο πράγμα για το Θαρρος η αληθεια; Η ευκαιρία να γνωρίσεις τους άλλους παίκτες σε βαθύτερο, προσωπικό επίπεδο. Και να τους προκαλέσεις να φανούν εντελώς ανόητοι, φυσικά.

Οπότε, μην διστάζεις και ξεκίνησε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι για να δοκιμάσεις την τόλμη των φίλων ή της οικογένειάς σου! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η εφαρμογή μας, η οποία είναι γεμάτη με εκατοντάδες αστείες, προσωπικές και τολμηρές ερωτήσεις και προκλήσεις.

Ωστόσο, μην ξεχάσεις μια σοβαρή δόση ανοχής σε αμηχανία! 🤔

Πώς παίζετε το Θαρρος η αληθεια;

Το Θαρρος η αληθεια μπορεί να παιχτεί με φίλους, ζευγάρια ή οικογένεια. Το αν θέλεις να το παίξεις με μια μεγάλη ομάδα ή με κάποιους από τους κοντινότερους φίλους σου εξαρτάται από εσένα. Μια μεγάλη ομάδα σίγουρα θα φέρει πολλή ξεκαρδιστική διασκέδαση στο τραπέζι. Αλλά ένας περιορισμένος αριθμός παικτών μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο οικείο σκηνικό, το οποίο μπορεί να είναι καλό για τις πιο προσωπικές ερωτήσεις του παιχνιδιού.

Ό,τι κι αν επιλέξεις, η βάση του παιχνιδιού είναι απλή. Πρώτα αποφασίζετε ως ομάδα ποιος θα ξεκινήσει. Ο παίκτης που θα ξεκινήσει πρέπει να επιλέξει μεταξύ της απάντησης μιας ερώτησης με ειλικρίνεια ή της εκτέλεσης μιας πρόκλησης. Στη συνέχεια, ο παίκτης αυτός λαμβάνει μια ερώτηση ή μια πρόκληση που μπορεί να σκαρφιστεί η υπόλοιπη ομάδα, ή ο προηγούμενος παίκτης.

Αφότου η ερώτηση ή η πρόκληση ολοκληρωθεί, ο τρέχων παίκτης ρωτάει τον επόμενο παίκτη: «Θαρρος η αληθεια;», και έτσι το παιχνίδι συνεχίζεται. Η ομάδα είναι ελεύθερη να επιλέξει τη σειρά των παικτών: κάνετε εναλλαγές σε κύκλο ή μπορεί ο τρέχων παίκτης να επιλέξει τον επόμενο παίκτη;

Χρειάζεσαι έμπνευση; Μπορείς να βρεις τις πιο διασκεδαστικές Truth or Dare ερωτήσεις στο διαδίκτυο σε αυτόν τον ιστότοπο. Συλλέξαμε εκατοντάδες διασκεδαστικές ερωτήσεις και προκλήσεις για σένα!

Παίξε την διαδικτυακή έκδοση ✨

Μπορείς να βρεις πάνω από 1.000 ενοχλητικές ερωτήσεις και διασκεδαστικές προκλήσεις στην δωρεάν εφαρμογή μας για iPhone και Android. Δοκίμασέ την!

Λήψη για iPhone Λήψη για Android
Παίξτε Online

Καλές ερωτήσεις Αλήθειας

Αν οι παίκτες επιλέξουν «Αλήθεια», πρέπει να απαντήσουν ειλικρινά σε μια ερώτηση. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλεις να του κάνεις απλές ερωτήσεις στις οποίες θα ήταν χαρούμενοι να απαντήσουν. Θέλεις να τους δεις να κοκκινίζουν από αμηχανία και τραυλισμό, ενώ δίνουν την οδυνηρά ειλικρινή απάντηση τους! Όσο πιο προσωπική και ντροπιαστική είναι μια ερώτηση, τόσο πιο διασκεδαστική είναι.

Λίστα Αληθειών

Συλλέξαμε κάποιες διασκεδαστικές και αποκαλυπτικές ερωτήσεις για εσένα παρακάτω!

Next: Φιλικές προς τα παιδιά ερωτήσεις Θάρρους ή Αλήθειας

Καλές Προκλήσεις να ζητήσεις 🔥

Εάν οι παίκτες επιλέξουν «Θάρρος», πρέπει να εκτελέσουν μια πρόκληση. Φυσικά και δεν θέλεις να κάνουν κάτι βαρετό, όπως να στέκονται στο ένα πόδι για ένα λεπτό. Αντιθέτως, θέλεις να κάνουν κάτι τρελό ή ντροπιαστικό που δεν θέλουν να κάνουν!

Λίστα Προκλήσεων

Για τους πραγματικά ριψοκίνδυνους, μαζέψαμε μερικές διασκεδαστικές προκλήσεις παρακάτω!

Next: Σέξι ερωτήσεις Θάρρους ή Αλήθειας (18+)

Παραλλαγές του Θαρρος η αληθεια

Θέλεις να νοστιμέψεις το παραδοσιακό παιχνίδι Θαρρος η αληθεια; Αν τολμήσεις μπορείς να δημιουργήσεις τους δικούς σου κανόνες για να καθορίσεις τα όρια του παιχνιδιού σας. Εδώ είναι μερικοί δημιουργικοί κανόνες παιχνιδιού για να μετατρέψεις το απόγευμα σας σε μια τρελή βραδιά παιχνιδιού που κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Ο κανόνας «Επέλεξε την Πρόκληση σου»

Αν κάποιος πραγματικά δεν θέλει να εκτελέσει την πρόκληση που του έχει δοθεί, όλοι οι άλλοι παίκτες θα μπορούσαν να προτείνουν μια δύσκολη πρόκληση ο κάθε ένας. Στη συνέχεια, ο παίκτης πρέπει να επιλέξει μία από αυτές τις νέες προκλήσεις.

Η Αναπόφευκτη Πρόκληση 😈

Συχνά οι άνθρωποι φοβούνται να επιλέξουν μια πρόκληση. Έτσι, παραμένουν στις σχετικά ασφαλείς ερωτήσεις. Σε αυτή την εκδοχή, οι παίκτες του παιχνιδιού απλά δεν έχουν την επιλογή μεταξύ μιας «αλήθειας» ή μίας «πρόκλησης». Τώρα εναλλάσσεται μεταξύ των δύο. Μην κάνεις πίσω!

Μπουκάλα

Αντί απλά να περιμένεις μέχρι να έρθει η σειρά σου, αφήνεις ένα μπουκάλι να κάνει τη δουλειά. Αυτός ο συνδυασμός της Μπουκάλας και του Θάρρος η Αλήθεια είναι εξαιρετικός! Το μπουκάλι περιστρέφεται στο μέσον του κύκλου, και αυτός στον οποίο αυτή δείχνει, πρέπει να επιλέξει μεταξύ μίας «αλήθειας» και μίας «πρόκλησης». Στη συνέχεια, το μπουκάλι περιστρέφεται για δεύτερη φορά ώστε να βρεθεί ποιος θα είναι ο ερωτών.

Ποτά ή σφηνάκια! 🍻

Είστε αρκετά μεγάλοι σε ηλικία; Τότε μπορείτε να φέρετε λίγη περισσότερη διασκέδαση με το αλκοόλ. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε. Όπως η αντικατάσταση της επιλογής αλήθειας με την κατανάλωση αλκοόλ. Ή αφήνοντας τους παίκτες να επιλέξουν ένα (μάλλον αηδιαστικό) μείγμα σφηνακίου όταν δεν τους αρέσει η ερώτηση ή πρόκληση που τους έχει δοθεί.

Ό,τι κι αν κάνεις: πάντα να θυμάσαι να πίνεις υπεύθυνα. Ναι, οι ελαφρώς μεθυσμένες προκλήσεις μπορεί να είναι ξεκαρδιστικές, αλλά το να γίνεις λιώμα συνήθως δεν είναι. Ο σκοπός του παιχνιδιού αυτού δεν είναι να γίνεις στουπί. Είναι να έχεις μια διασκεδαστική και συναρπαστική βραδιά με φίλους ή συγγενείς.

Είσαι έτοιμος να αρχίσεις να παίζεις; Παίξε online ή κατέβασε την εφαρμογή μας για iPhone και Android:

Λήψη για iPhone Λήψη για Android
Παίξτε Online

Να αισθάνεσαι πάντα άνετα!

Κάτι άλλο που πρέπει να είναι αυτονόητο: αν πραγματικά δεν αισθάνεσαι άνετα με μια ερώτηση ή μια πρόκληση, απλά ζήτησε μια νέα. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να ντρεπόμαστε και κανείς δεν πρέπει να νιώθει πίεση να λέει ή να κάνει πράγματα τα οποία τον φέρνουν σε πολύ άβολη θέση.

Αυτό που πάντα βοηθάει είναι να αποφασίσετε εκ των προτέρων τι είδους ερωτήσεις ή προκλήσεις απαγορεύονται. Σε ορισμένους δεν αρέσουν ερωτήσεις ή προκλήσεις σχετικά με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά ή το σεξ, για παράδειγμα. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να του ζητηθεί να πιει γρήγορα ένα σφηνάκι ή να αφαιρέσει ένα κομμάτι από τα ρούχα του.

Ορισμένοι «κανόνες» με τους οποίους θα μπορούσατε να συμφωνήσετε:

Θυμήσου ότι το παιχνίδι πρέπει να είναι διασκεδαστικό και ασφαλές για όλους. Μην κάνεις επικίνδυνα πράγματα λόγω μίας πρόκλησης και μην αισθάνεσαι πίεση να απαντήσεις σε μια ερώτηση που είναι πολύ προσωπική ή που θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση μεταξύ εσένα και των υπόλοιπων ατόμων της ομάδας. Επιτρέπεται να πεις «όχι», μην το ξεχνάς αυτό!

Διασκέδασε παίζοντας αυτό το παιχνίδι! Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις την δωρεάν εφαρμογή μας με ερωτήσεις Truth or Dare.

Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή 😍

Θαρρος η αληθεια app icon

Θαρρος η αληθεια

App Store Play Store
QR code Scan icon Σκάναρε με
Για iPhone & Android